Dengan Beberapa Klik Je!

 

Asia5B.com adalah platform di mana anda boleh mendapatkan sumber dan membeli produk dari China secara online. Dengan Asia5B.com anda tidak perlu berjumpa dengan pembekal untuk membeli produk. Anda boleh melihat gambar dan video produk dan pertanyaan mengenai produk dalam talian. Hanya dengan beberapa klik dan produk anda akan dihantar ke depan pintu rumah anda.

 

Mengapa Pilih Kami? Sebab 5B lah...

BEST Pengalaman Membeli-belah

Anda boleh bergantung kepada kami dari membeli produk keinginan anda, penghantaran, pembayaran cukai, dan pengiriman produk ke depan pintu rumah anda. Semua harga dipaparkan dalam RM (Ringgit Malaysia) dan anda tidak perlu membuat pengiraan sendiri mengenai kadar pertukaran.

BEST Julat Produk

Pasaran B2B kami menawarkan pembelian produk secara pukal dengan MOQ yang lebih rendah, dengan penambahan perkhidmatan Borong Secara Online, kami mempunyai sekumpulan pakar yang akan membantu anda mendapatkan sumber produk anda dan berunding dengan harga terbaik dengan penjual untuk anda. Kami juga menyediakan perkhidmatan Buy-For-Me untuk 4 laman membeli-belah dalam talian di China: Taobao, Alibaba, Tmall & Jingdong.

BEST Harga

Kami menawarkan nilai tukar MYR-RMB yang menarik yang akan MENGURANGKAN kos barangan anda dan MENINGKATKAN keuntungan anda.

BEST Kaedah Pembayaran

Kami menerima FPX, Kad Debit dan Kredit TANPA caj perkhidmatan! Tidak perlukan Alipay atau RMB (Renminbi) dalam proses pembelian anda di platform kami

BEST Perkhidmatan

Kami mempunyai pakar perkhidmatan pelanggan yang berdedikasi untuk membantu anda mendapatkan sumber produk, merundingkan harga dengan penjual, memeriksa status penghantaran anda dan banyak lagi. Anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan kami dengan cara panggilan telefon, SMS, WhatsApp, Facebook Messenger & WeChat dalam waktu kerja!

Tunggu apa lagi?

Layari laman web <www.asia5b.com> atau muat turun aplikasi Asia5B sekarang juga!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami! Sekian terima kasih!